За нас – Киберг

За нас

Киберг е Веледрогерија која се занимава со увоз , продажба и дистрибуција на традиционални хербални лекови и додатоци во исхрана. Киберг на македонскиот пазар е присутен од 1999 год. и се гордее со својата палета на производи кои ги следат последните иновативни технологии и најновите знаења од областа на нутриционизмот и медицината.

Киберг својата работа ја темели следејки ги позитивните трендови на своите соработници, при тоа мотивиран пред се во интерес на здравјето и квалитетот на животот на лугето во Република Македонија.

Изградената соработка со природата , Киберг ја темели на основа на долгогодишната соработка со нашите партнери и пријатели: Унифарма-Бугарија, Понд-Хрватска, Фортекс-Бугарија, Медигален- Унгарија, Витаслим-Бугарија, Витахерб-Бугарија, Хербавон- Бугарија и Пламека-Шпанија

Наши партнери

biotrade-logo-
logo-fortex
logo-Vitaslim
Vitaherb
logo (1)

Квалитет

Во својата палета на производи се наогаат производите од брендот Vitaslim, Vitaherb, Fortex, Pond, Maurers, Herbavon.

Сите производи се поврзани со природност, висок квалитет, иновации и ефикасна формула.Во производите се внесуваат само висококвалитетни компоненти со клинички докажана ефикасност.

Сертификати

Произведени се соодветно на највисоките европски стандарди за производство на Додатоци на исхрана, подкрепени со GMP Сертификат (Good Manufacturing Practices).

GMP сертификатот покажува дека производите се соодветни на Наредбата за хемискиот состав на храните (Food Chemical Codex) на Светската здравствена организација (World Health Organization, WHO). GMP е гаранција за контролиран хемиски и физички состав на производите.

Зошто да не изберете?

Високо квалитетни состојки

Нашите суплементи се произведени од најквалитетните суровини без додаток на GMO!

ТРАДИЦИЈА

Киберг на македонскиот пазар е присутен од 1999 год. и се гордее со својата палета на производи кои ги следат последните иновативни технологии и најновите знаења од областа на нутриционизмот и медицината.

Го користев неколку месеци Артрон Актив. Задоволна сум што ми ги ублажи болките во зглобовите со кои долго време се соочував. Сега дури полесно можам да се движам и да пешачам, заради што сум многу среќна.

Митко

Нередовниот менструален циклус беше нешто кое навистина ми претставуваше грижа. Но откако дознав за Агнес и почнав редовно да го користам, ги почувствував придобивките. Топло го препорачувам на жените кои го имаат истиот проблем.

Ирена

Непријатностите, чешањето и иритацијата на кожата сега се само минато. Просиазал Плус направи чудо од мојата кожа. Го врати нејзиниот здрав изглед и првобитна состојба.

Милан

За придобивките од Омега 3 можеби секој знае, но да се избере компанија која има добар продукт и квалитет, е тоа е Фортекс. 😀

Драгица

Немав голем проблем со килограмите но сакав да си ја одржувам витката линија. Мора да го пофалам брендот Vitaslim, кој преку цела година е моја мотивација кон придржување на здрав живот, го намалува апетитот кој си го имам и ми помага да согорувам калории без премногу напор.

Јованка

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.