logo

5 ЕДНОСТАВНИ СОВЕТИ ЗА СЛАБЕЕЊЕ

Процесот слабеење бара почитување на неколку основни чекори.

Дознај повеќе...

ТАЈНАТА ЗА ДОЛГ ЖИВОТ

Шведската Горчливка е традиционален хербален лек, стар илјадници години. Уште во древни времиња се нарекувала "лек за долг живот " Во својот состав содржи лековити билки расворени во алкохолна средина. Шведската Горчливка е битна за ПРИРОДНА терапија.

Јавете се веднаш
Ние ќе ви одговориме на вашите потреби

+389 43 223 520

Контакт центар

ПРИРОДАТА - ИЗВОР НА ЗДРАВЈЕ

bann1
bann2
bann3

ЗА НАС

Киберг е Веледрогерија која се занимава со увоз , продажба и дистрибуција на традиционални хербални лекови и додатоци во исхрана. Киберг на македонскиот пазар е присутен веке 15 години и се гордее со својата палета на производи кои ги следат последните иновативни технологии и најновите знаења од областа на нутриционизмот и медицината.

Прочитај повеќе...

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Улица:       Лазо Осмаков бр. 9, 1400 Велес
Е-пошта:    kiberg@kiberg.mk
Телефон:   +389 43-223-520
Мобилен:  +389 70-375-869