За нас – Киберг

За нас

Киберг е Веледрогерија која се занимава со увоз , продажба и дистрибуција на традиционални хербални лекови и додатоци во исхрана. Киберг на македонскиот пазар е присутен од 1999 год. и се гордее со својата палета на производи кои ги следат последните иновативни технологии и најновите знаења од областа на нутриционизмот и медицината.
Киберг својата работа ја темели следејки ги позитивните трендови на своите соработници, при тоа мотивиран пред се во интерес на здравјето и квалитетот на животот на лугето во Република Македонија.

Изградената соработка со природата , Киберг ја темели на основа на долгогодишната соработка со нашите партнери и пријатели: Унифарма-Бугарија, Понд-Хрватска, Фортекс-Бугарија, Медигален- Унгарија, Витаслим-Бугарија, Витахерб-Бугарија, Хербавон- Бугарија.

Нашите партнери

biotrade-logo-
logo-fortex
logo-Vitaslim
Vitaherb

Our Services

ThemeRex is doing their best to grant each owner of their themes with maximum opportunities to present their individuality and show their achievements.

  • Advanced Options and Extensive Documentation
  • Full Shop Functionality
  • Visual Composer and Shortcode Builder
Learn MoreLearn More

Our Skills

Using their rich experience, world’s innovations and their own web solutions the ThemeRex team creates templates that will solve your business’s tasks at maximum degree.

Creative design
0%
Branding
0%
Marketing
0%

Why Choose Us

With Love to Customers

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor.

Trusted Expert Support

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor.

Reliability and Prestige

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.