Услови за користење – Киберг

Со користење на kiberg.mk ги прифаќате Условите за користење и Политиката за приватност. Kiberg.mk го задржува правото да ги промени Условите за користење и Политиката на приватност во секое време. Сите промени ќе бидат објавени на kiberg.mk.

Податоци за компанијата

КИБЕРГ увоз-извоз ДООЕЛ
ЛАЗО ОСМАКОВ 9
Велес
Даночен број: 4004999109578
Матичен број: 5318327
Жиро сметка: 200000030400762

1. ЦЕНИ

Цените на kiberg.mk се изразени во денари со вклучен ДДВ. kiberg.mk го задржува правото да ги промени цените на производите, без притоа да ги извести купувачите. Цените за производите кои се наоѓаат во нарачка која се процесира ќе останат непроменети.

2. НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ

Плаќањето се врши директно (готовински) на курирската служба при преземањето на нарачаниот производ.

kiberg.mk нема никаква поврзаност, ниту пак пристап до податоците за наплата.

Плаќање на испорака – По комплетирање на нарачката, истата ја превзема компанијата за испорака. Курирот најпрво ќе ве контактира на телефонскиот број кој го оставате при регистрација или при правење на нарачка за да се договорите за терминот за испорака. Плаќањето се врши во моментот на примопредавање на пратката, исклучиво во денари.

3. ИСПОРАКА

Нарачките направени до 14:00 часот, ќе бидат предадени на курирот за испорака истиот ден. Останатите направени по 14:00 часот, ќе бидат предадени на курирот за испорака наредниот ден. Неработни денови се Сабота, Недела и државни празници.

Нарачките се испорачуваат преку Брза Пратка.

Времетраењето на испораката е од 1-3 работни дена, во зависност од тоа каде се испорачува пратката. Вообичаено, пратките за Скопје се доставуваат наредниот ден, 1-2 работни дена до поголемите градови и 2-3 работни дена до помалите градови и селата.

Трошоците за испорака за нарачки над 2000 денари ги плаќа kiberg.mk. Трошоците за нарачка под 2000 денари ги плаќа купувачот, а тие изнесуваат 130 денари.

5. ВРАЌАЊЕ НА ПРАТКА И ПОВРАТ НА УПЛАТА

kiberg.mk ќе одобри враќање на пратка во рок од 14 дена од денот на прием на пратката во некоја од следниве ситуации:

Ако сте добиле производ кој не сте го нарачале

Ако сте добиле оштетен или нефункционален производ

Производот треба да биде во иста состојба како кога сте го добиле (неотпакуван, некористен, во заштитна фолија за пакување). Пратката означена за враќање треба да се испрати на следнава адреса:

КИБЕРГ увоз-извоз ДООЕЛ
ЛАЗО ОСМАКОВ 9
Велес

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.