НЕФРОЛЕСП – Киберг
Close
Лазо Осмаков број 9
Работно време: 8.00-18.00 Понеделник - Петок

НЕФРОЛЕСП

635.00 ден

Опис

 

  • Придонесува за нормално функционирање на бубрезите.
  • Стимулира нормално мокрење.
  • Поддржува излачување на уреа.

ПАКУВАЊЕ

30 капсули

НАЧИН НА УПОТРЕБА

Земете 1 до 3 капсули дневно пред јадење. Се препорачува да се земаат 3 капсули дневно во текот на првите 10 дена, во редовни интервали, пред јадење, освен ако вашиот лекар не пропише поинаку. По 10-тиот ден можете да земате 1 или 2 капсули дневно пред јадење.

ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ

Нефролесп

Нефролесп е иновативен производ за максимална нега на бубрезите и уринарниот систем.

Дејство:

  • Придонесува за нормално функционирање на бубрезите.
  • Стимулира нормално мокрење.
  • Поддржува излачување на уреа.

Дејство на активната состојка:

Екстрактот од растението Lespedeza Capitata е богат со алкалоиди, биофлавоноиди, органски киселини и други биоактивни материи.

Lespedeza Capitata придонесува за оптимално нормално функционирање на бубрежните нефрони и ги поддржува функционирачките клетки на бубрезите.

Екстрактот ја стимулира диурезата, одржувајќи оптимален однос на серумските електролити.

Lespedeza Capitata придонесува за нормално прочистување на бубрезите и помага да се стимулира бубрежната филтрација.

Состојки во 1 капсула

Екстракт од Lespedeza Capitata  250 mg

 

Коментари

Се уште нема коментари.

Бидете прв кој што ќе даде оценка “НЕФРОЛЕСП”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.