ВИТАМИН C 500 течен – Киберг
Close
Лазо Осмаков број 9
Работно време: 8.00-18.00 Понеделник - Петок

ВИТАМИН C 500 течен

265.00 ден

Description

Практична примена

Максимална апсорпција

УПОТРЕБА

ПАКУВАЊЕ

12 течни кесички x 10 ml

НАЧИН НА УПОТРЕБА

1 кесичка на ден. Кесичката содржи течност со пријатен вкус што може да се внесе директно во устата. Погоден за употреба за време на бременост и доење. Погоден за дијабетичари.

ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ

 • Придонесува за нормална функција на имунолошкиот систем.
 • Ги штити клетките од оксидативен стрес.
 • Придонесува за нормален тек на метаболизмот.
 • Ги поддржува нервниот систем и менталната функција.
 • Ја зголемува апсорпцијата на железо.
 • Поддржува формирање на колаген за нормална функција на крвните садови, коските, непцата и забите.

СОСТАВ:

Витамин Ц (L-аскорбинска киселина) 500 mg

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ВИТАМИН C 500 течен”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vitamin C 500 liquid

375.00 ден

Categories: , , Product ID: 3765

Description

 • Convenient reception
 • Maximum absorption
 • VITAMIN C 500 liquid sachets

  Vitamin C 500 provides antioxidant activity and is intended to help support normal, healthy collagen synthesis, capillary and blood vessel integrity, cartilage and bone development, immune function and nerve impulse transmission.

  CONTENT

  12 liquid sachets x 10 ml

  METHOD OF USE

  1 sachet a day. The sachet contains a tasteful liquid that can be taken directly into the mouth. Suitable for use during pregnancy and lactation. Suitable for diabetics.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vitamin C 500 liquid”

Your email address will not be published. Required fields are marked *