logo
bann1
bann2
bann3

ЗА НАС

Киберг е Веледрогерија која се занимава со увоз , продажба и дистрибуција на традиционални хербални лекови и додатоци во исхрана. Киберг на македонскиот пазар е присутен веке 15 години и се гордее со својата палета на производи кои ги следат последните иновативни технологии и најновите знаења од областа на нутриционизмот и медицината.

Прочитај повеќе...

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Улица:       Лазо Осмаков бр. 9, 1400 Велес
Е-пошта:    kiberg@kiberg.mk
Телефон:   +389 43-223-520
Мобилен:  +389 70-375-869